De Zwarte Lijst

We doen het nóg een keer: De Zwarte Lijst!

We zetten nóg een keer de allermooiste zwarte muziek voor je op een rijtje. Want dat is wat we de afgelopen acht jaar elke dag met hart en ziel voor je hebben gedaan. Hoewel De Zwarte Lijst natuurlijk gewoon blijft bestaan op de opvolger van Radio 6 willen we graag afsluiten in stijl. En dat doen we in de week van 11 tot en met 18 december.

Stemmen

Bij De Zwarte Lijst hoort natuurlijk ook een stemperiode. Tot en met donderdag 10 december kun je weer je eigen Zwarte Lijst samenstellen via www.radio6.nl/zwartelijst. Uit alle inzendingen volgt dan vanzelf de definitieve Zwarte Lijst.

>> Klik hier om te stemmen

Zwarte Lijst Afterparty

Bij De Zwarte Lijst hoort inderdaad ook een Zwarte Lijst Afterparty. En dat doen we dus ook gewoon nog een keer. Kaarten zijn ook deze keer niet te koop en alleen te winnen bij ons. Zo kun je bij het stemmen aangeven dat je graag kaarten zou willen winnen en uiteraard kun je ook op de radio kaarten winnen.

Maar die naam, dat kán toch eigenlijk niet?

Bij De Zwarte Lijst hoort ook dat niet iedereen de naam van de lijst begrijpt. We leggen het graag nog een keer uit, dus klik hier als je alles wilt weten waarom de lijst De Zwárte Lijst heet.

Dit is in het kort alle informatie over De Zwarte Lijst. Houd je niet in en laat ons weten welke platen jij graag in De Zwarte Lijst wilt horen. Laat vervolgens aan al je vrienden weten dat ze ook kunnen stemmen en dan maken we er samen een hele mooie Zwarte Lijst van.

Hieronder vind je de nodige inspiratie voor het samenstellen van jouw Zwarte Lijst.

Zwarte Lijst van 2015